4.10.10

.. Rayakan Sebulan Sebab Puasa pon Sebulan ..





Assalamualaikum..

Berjaya jugak curi mase tok post entry ni.. So, antara rumah2 yang berjaya aku singgah.. just scroll down n enjoy da picture..


Diari 25 September 2010

Rumah Hadi menjadi tumpuan.. [Maaf ye Sarah Liyana sebab x dapat datang rumah ko..] rasa mcm reunion je dah.. ramai bebeno yg datang.. Ben & Yun Ann pun same join memeriahkan lg.. Nice Carbonara Hadi!! good job man ! eventho i know that hadi x tolong buat pon.. rite?? haha.. sape2 yg x dapat rasa hadi punye carbonara, request la lagi.. mmg terbaek wooooooook! huhu.. aku pon blh tompang same makan skali.. Hadi, org nak request ni !! haha..

thanx Hadi !


trus bergegas pulang tok acara makan2 bersama family.. HAPPY Belated BIRTHDAY ABANG !!


26 September 2010

Cheras Perdana : Papik's house here i come ! walaupon sampai lambat & x sempat jumpe makcik2 lain, tp aku sempat je rasa semua makann yg papik hidangkan.. mak ko masak mmg best r!! wooooooooooooooooot! huhu.. itu jelly kelapa ! superb! cair aku makan.. hahaha..

thanx papik !


Bandar Baru Bangi : Ida's place.. SHOCKING ! Ida baru hired a luvly maid.. haha.. jgn mara Zahra.. gurau aje~ laksa johor ke ape yg Ida buat tu.. actually bukan la Ida buat tp Ida buat jugak la kan.. haha.. spegeti makan dgn kuah cam kuah kari pastu kna letak cili byk2 baru BERAPI!! peh~ Ary pnye mmg sedap! nasib bek aku tau ang nye sedap mase aku dh kenyang.. kalu x, ang g buat baru tok diri sendiri!! aku mau ang pnye~ hahaha..

Thanx Ida!!




2 Oktober 2010

Ampang : Farahanani's place.. wahooooooooo.. sate ikan..lala..sate ikan.. haha.. kempunan last year dah ilang~ Alhamdulillah.. dapat gak merasa sate ikan ko kan.. HEPPY gile aku.. byk OK aku makan.. so, sorry kat sape2 yg lambat dtg n sate dah abes.. Linda pon mkn byk gak.. bukan aku sorg je tahu ! haha.. hebat ye Farah, dgrnye byk makanan abes.. super la.. [check sini]

Thanx farah.. [aku x amik gmba dgn tuan rumah!! hayooo..]



Aku tak tau umah Sap kat mane: Saperi's pink house with super luvly food !! haha.. sumpah sedap ! semua makanan open house sedap2 woooooo.. mmg terbaek.. abes la fitness ke laut.. opps!! terlencong pule.. teringat netball malam ni.. lawan dgn kolej 8.. haaaaaa.. melalut pule lg ! syoh2!! tu entry lain plak tu.. ha! air yg Sap buat [yeke??] gileeeeee best ! cam kat pasar malam je rasenye.. just kali ni blh amik sendiri.. haha.. aku xde gamba bekas air tu, tp yg mcm pasar malam jual air byk2 tu la.. limau asam boi [Pom2 kate air asam jawe.. asam jawe die la!] n sirap laici siap blh cedok laici lg~ waaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! makan toksah citer la kan.. mmg sgt rugi x makan byk2.. ye.. aku mkn sikit.. & aku rugi.. perut penuh dh.. Farah pnye pasal la ni!! haha..

motor UNIK Imran..

Thanx Sap ! [adik ko nak baju biru yg mane?? haha]




THANX SEMUA yg MENJEMPUT !!


3 comments:

Artech said...

Salam dan 'hai' kepada anda yg sibuk belajar mahupun bekerja. Di sini kami ingin bertanyakan anda,"adakah anda menggunakan Nuffnang Ads pada blog atau website anda ?" Tidak perlu jawab, kami sudah tahu sebab kami sudah lawati blog dan website anda. Tapi iklan sebegitu susah mendapat pulangan dan sistem yang tidak hebat.Kenapa tidak hebat? Sebab ramai yang tidak tahu apa itu Nuffnang dan iklan Nuffnang yang sekadar dapat duit apabila orang klik. Walaupun begitu, anda tidak perlu khuatir atau sia-siakan usaha anda mencipta dan membuat website atau blog kerana kami akan menolong. Di sini kami ingin memperkenalkan satu program yang sangat mudah dan ringkas serta mendapat pulangan yang lumayan. Program yang kami ingin memperkenalkan merupakan program affliate blog dan website di mana anda join, anda sebarkan link anda atau paparkan iklan spt Nuffnang,apabila orang lawat dan klik, anda akan dapat komisyen yg lebih mahal lagi berbanding Nuffnang. Bagi kami, Nuffnang sememangnya mempunyai iklan yg cantik dan kreatif. Yang dapat duit banyak daripada Nuffnang adalah pemilik website atau blog yg ramai pelawat atau sudah lama dalam bidang blogging dan webbing. Tapi bagi yg baru dan ingin dapat pulangan yg lumayan, program ini khas utk anda. Sekiranya anda menolak, sia-sia sahaja anda pos bermacam-macam berita,gambar, luahan hati, iklan, karangan dan macam-macam lagi tanpa mendapat apa-apa pun. Anda ingat klik shj akan dapat wang?? Tidak, ajak kawan atau pelawat join melalui link anda, anda dapat komisyen daripada member anda, bukan sekali tapi banyak kali apabila klik berlaku iklan pada member anda atau yang join member anda. Member di maksudkan "downline" tapi kami tidak mahu guna panggilan itu, kami suka panggil "member" atau "partner". Anda join kami, anda partner kami. Sudahkah anda faham? Kalau sudah, join kami. Tiada bayaran!!

Copy atau klik link ini http://tinyurl.com/29aktzp

Jika ingin follow dan melihat website kami, lawati http://media-seeker.com

fhmn111 said...

hahaha...bagus2, sbb tue aku soh korunk datang umah aku dulu..habeskan makanan kat umah aku dulu baru umah sap..hehehe

luckyme_june13 said...

=))