30.10.10

.. Budak Baru Belajar ..

haaa..

tukar lg layout.. semalam punye dah cantik dh !! tp tup2 bile nak post entry baru, bar yg nak sign in, new entry tu xde ! haaaaaaa.. gelabah ! last2 buntu.. usha history & bukak balik page semalam tang before tukar layout tu.. nasib bek boleh sign in~ !! hayooooooo.. bukan semua layout sesuai untuk BLOGGER ye????


Zurah, ko pon BLOGGER kan??[type blog ko..ke wordpress..x kan !] pesal ko blh tukar layout & xde problem sign in & post entry baru?? ha?? pesal2?? stakat ni aku tau layout dari 'thecutestblogonthrblock.com' je..


=_="



share sikit nooo..


p/s: aku nak layout smalam tu.. sape2 yg terrer blognye layout, share la ilmu tu.. tlg aku yg x reti pape ni.. yg ni temporary je..

2 comments:

Bintang said...

salam. aha. blog aku type blogspot sma mcm kau saje. tp xpnh plak jadik cm ko. uhuu. ni aku bg link blog tutorial. aku xlah explore mane blog akak ni tp mgkin ble jwp persoalan ko.

http://c33ram00n.blogspot.com/

slmt mencuba.

:)

luckyme_june13 said...

hahahaa..
thanx zuraaaaaaaaaaaaah!