29.8.10

" Perjalanan "



Catitan perjalanan pulangku..
26 0gos 2010

Harini pulang ke rumah.. presentation DASS + review tadi sangat sekejap.. Now, time menunjukkan 2.15 petang. Aku dalam tren [KTM kesayangan] menuju ke BB [guess what.. dapat teka dapat hadiah] & mak akan datang ambik.. Aloh.. perut bunyi2 pule.. Gerabak/koc wanita SAHAJA yang aku naik ni penuh dengan buah oren.. Adakah itu triggering factor ke merduan kekeroncongan perutku?? huhu..


Currently tren baru sampai BTS [guess again..haha].. tenganga je pintu tu meluru masuk 2 org jantan yg tak paham bahasa.. 1. x paham ke ni koc PEREMPUAN SEPANJANG MASA? ape ko bute? 2. koc lain, sgt2 la TAK PENUH ok! bikin hati mengelegak aje dorang ni.. tup2 siap dok tecegak depan aku.. tayang muke baik punye.. huh! kasi tengok muke aku boleh?[tengah wat muke aku-nak-makan-ko-skang] haa.. tau pon ubah tempat!! tp hanye la 2 langkah dari tempat asal.. grr.. ujian untuk aku dibulan puase kah?? eeee.. aku dah start meluat ni ! pintu tak sempat tutup lg.. tp ade sorang jantan tu [pangkat uncle sbenanye] die macam terkebil2 kejap.. owh~ die baru perasan, ni koc pompuan kot.. dan die mule buke langkah pergi koc belakang.. thanx uncle! u roxx r!! hm.. mamat sorang ni je yang memang x pergi sekolah melayu mahupon omputeh.. tetap segak berdiri membontoti aku.. adeh!



Alaa.. aku masih lagi dalam phase TENSEN ya amat.. apela susahnye nak paham pelekat pink yang ade gamba pompuan control cun tuh?? tang mane yang dorang tak faham?? tang pink tu?? tang yang tulis " wanita sahaja sepanjang masa"?? time tengah gelisah2 ni boleh pule terpandang seorang lagi hamba Allah yang duduk kat kerusi yang betol2 sebelah pintu nak pergi koc sebelah? haram r! sungguh aku makin marah.. kurang pahala puasa cam ni.. adeh.. maaf, kamera x dapat nak di zoom jauh2..


OK! cool.. kat sebelah kiri selang satu tempat duduk aku, ade sorang adik rajin berbaju outing sekolah asrama mane tah duduk dengan sopannye sambil buku Campbell di atas riba.. wah2.. buku yang aku belek sekali sekala sebab nak nampak cam nerd mase kat matrix dulu tu.. kusyuk adik tu dok membelek buku.. dok bace pasal DNA, replication semua.. form 5 dah blaja ke?? aku kompius nieh! haha.. ke itu bukan baju outing sekolah asrama tp ade gaya baju outing sekolah berasrama penuh.. haha..



Ha!! brader td dok turun kat Serdang! nasib baek satu stesen je aku kene tensen2 dengan ko! nasib baek sgt!! kat Serdang pule, ade situasi 'eh, aku salah koc' dan ade juge situasi ' gelabah2-jap-sambil-dok-cari-pintu-nak-g-koc-sebelah' haha.. fun! & im enjoying it!! cam ni la baru aku suke.. korang sedar.. tp kan yang aku perasan, orang2 yang sedar diri ni mat saleh [+ satu adik lelaki yang baru balik asrama gak] hm.. jantan yang x sedar diri tadi tu melayu kot.. ke korang tak nampak kulit melayu die kat gamba atas tadi?? aiiiiii.. buke mate luas2!!






Coretan perjalanan kembaliku..
29 0gos 2010


Rumah-Semenyih-ShahAlam-UM
[in drivin- just a note to myself]

Selamat malam semua!!


2 comments:

fhmn111 said...

oit, skodeng ke pe..ish2

luckyme_june13 said...

hehehehe~
tengok2 je la..