6.7.10

=) Tupperware Partyyyy !



Assalamualaikum..



Seminggu aku kena bawak menda-alah ni kehulu kehilir..

Gara2 budak2 baru a.k.a junior hingusan *aku dah ngaku aku hingusan gak kan ritu?!*..

Tak pasal2 bekas plastik bertutup biru ni menjadi objek penting malahan paling popular dalam seminggu ni..

Dek kerana nak kan makanan, objek ni sgt2 diperlukan..

Yang meng-tidak-puas-hati-aku-kan adelah, time aku amik objek penting ni makcik DM x bg option warne pon.. Tup2 dapat biru..
OK2..
Mmg nak biru sbenanye pon, tp adelah tak adil sbb aku x di bg option warna itu..

Hahahaaaa..

Saje nak carik point nak bg hati panas..
Mane taknye..
Aku kan dah SENIOR!!


hahahahahaha~~~~

Dapat teka objek ape?? if tak, sile refer TAJUK entry~~

hahahahahaha~~~






p/s: gambar di atas adalah makanan dinner hari Isnin! seimbang x?????







5 comments:

fhmn111 said...

hahaha...same colourla kite jash....ke hulu hilir bawak bende tuh...tak pakai, kene marah..siap ugut kene pulangkan balik..kecoh btol..huhu

luckyme_june13 said...

tu r..
x nak gune polisterin..
tp plastik x pe lak??

kejadah tah!!!!

bebola ketam said...

jgn lupe ada +RM5 dlm yuran kite nanti, demm..

luckyme_june13 said...

'adil, aku x tau pon!!!!

5 ringgt??
bapak r harge tapeware!!!!

luckyme_june13 said...

'adil, aku x tau pon!!!!

5 ringgt??
bapak r harge tapeware!!!!