26.7.10

=) Surat buat Peminat


Assalamualaikum..

Kehadapan peminat2ku,

Maaf dipinta kerana mengabaikan kamu.. Tidak terlintas langsung dalam hati suciku ini untuk membuatkan kamu tertunggu2kan aku.. Kesibukan yang melanda adalah kerana aku terleka dengan rutin harian ku yang satu itu, belajar mencari ilmu.. Maafkan daku peminat2ku.. Tanpa kamu, siapalah aku..



hahaha~

Zura, dah update dah blog ni..


Farah, stop je la blog yg ade tu.. buat baru~ hehehe..


~haa.. saje nak promosi diri.. ni google chrome aku nye front page~




7 comments:

Anonymous said...

wow. peminat gelap aku ni.

tup2 nama naik-kan. haha.

aik, sorang je ke? knp x berdua. hehe

B.

luckyme_june13 said...

huh??

x baik berdua..org ke 3 setan..
hahahaha~~

Anonymous said...

teringat ada dak cina tanya kenapa org melayu slalu ckp, xbaik berdua, nanti org ketiga setan. pastu, tny blk apa yg dia phm.

ni yg dia phm. bila dah mengandung, anak yg dilahirkan tu setan.

haha. boleh plak-kan.

B.

luckyme_june13 said...

hahahaa!!
siyes jawapan x tahan..

teringin nak dgr sendiri..
dah tu ko btol kan x???

anak setan??!

fhmn111 said...

ceh...peminatla konon...hahaha...bagus2, updatela selalu..cewah, leka mencari ilmu..bagus2 jash..student mcm inilah bawang perlukan..hehe..but in fact, memang kene pon..final dah nak dekat!! ganbate..hehe
owh, takmola wat blog lagi. nanti same gak jadinya..bahaya2..hehe

Anonymous said...

haha. dah, dah paham dah pun dia.

huhu. anak setan!

gambate nee!

B.

luckyme_june13 said...

farah: hahahaa~ x ke?? ter-grandiose pulak.. bahaha..

zurah: =)