3.5.10

:] Mak? Ingatkn kakak [:


Assalamualaikum..

Hari ini 3 Mei 2010 kan.. so, genap sudah 46 tahun umur mak kesayangan aku ini.. Maaf x dapat balik tok same2 makan kek secret recipe yg KC banje & pizza yg kunon2 abang nk support tu(mak ckp die bwk sepoloh hengget je tok blanje pizza.. mmg nk kna adik aku sorg ni..). owh ye, uda! next week kt banje mak pulak la!! tecabar sungguh nie~~

Semua org sayang mak masing2 kan.. gile sape yg x sayang tuh!! kalu aku tau, mmg nahas korg! *mode: gangster-kaki-buli* tp aku sgt syg mak aku sebab aku ade mak je.. & adik2 aku yg ber-5 tu je la.. juge org tersayang~~ hehe.. juge kawan2 yg sgt-best-x- hingat!!

If nak listkan segala macam ke-best-an mak, mmg entry ni akan panjang berjela.. malah mungkin aku x mampu nk listkan semua sbb mungkin *mungkin OK* mata aku akan start blurrr plus idung akan mula sempit dgn lendir2 yg *erghhhh.. STOP!!* hehe...

but, yg aku nak highlightkn kat sini adelah, majoriti org2 yg x tau mak aku adalah mak aku akan ingat mak aku adelah kakak aku.. siyes, SWEEEEEEEEETT ok.. sgt kembang segala anggota bile mendengar pujian sebegitu.. if aku kembang ape tah lg mak kan.. thanx la ye kepada yg memuji.. anda mmg plg best!!

Birthday MUM!!
kj syg mak gile byk x hingat dunia!!


See.. macam kakak & adik je kan.. of kos, aku la si adiknye.. hehe..


mmuahh~
sayang mak sungguh2 + banyak2 + sampai bila2!!

6 comments:

fhmn111 said...

happy birthday makcik..tadi anak makcik dah bising2 kat bilik saye die tak dpt balik sambut besday makcik...semoga makcik umur panjang...: )...tumpang sekaki ekh..hahaha

luckyme_june13 said...

hehehe..
sile2..
ko kan farah.. abes rahsia kemanjaan aku terbongkar~~
bahaha...

Bintang said...

selamat hari lahir makcik dan selamat hari ibu juga!

moga makcik sehat dan hidup bahagia dunia dan akhirat..

anak makcik juga cepat mendirikan masjid..oppss! hehe.

luckyme_june13 said...

tanx for da wish zurah but last statement tu... "ko nk kene ni!!"

hahaha~~

musaf said...

selamat hari lahir makkkk!!!! ehehe
* "dushh dushh dushhh" kene pukul ngan org bilik sebelah"

hagaga.

eh jaz, anak ko ke tudung cekelat tuh. comei~ =D

luckyme_june13 said...

hahahaha...
selamat bekenalan dgn 'anak' aku..
mereng pe??
hahahaha...

*lebam x mata ko??*
hahaha!!!