15.5.10

:] Cawan Pecah [:

Assalamualaikum..
Hehe..

Aku berpeluang nak menyaksikan sendiri semi-finalenye.. tiket dapat last minit (abang2 jiea x jadi nak pegi.. hahahaha~~).. weeee... aku, jiea, linda!! kami terpaksa menghilangkan diri sedikit awal dari CPC.. maaf Prof Rokiah~~ kami tau kami rugi.. sbb Prof mmg best eksplen CPC mase tuh.. -_-'


THANX gak kat Faris~ tanpa kete kelisa comel itu, kami nak pergi naik ape?? tren yg sgt sadin?? aaaaaa... thanx sgt2 ye.. minyak tu kitorg kasi lebey skit..(pandai x kitorg amik ati ko??) hehehe..


around 4.20 gerak~ reach Serdang around 5 pm.. pas amik tiket kat abg jiea, trus Zo0o0om g Stadium Putra.. owh ye.. jalan x brape nak jem.. bagussss!! so, sampai2 je, dapat parking, trus g solat.. sambil2 on da way nk g surau, sempat lak usha baju.. bagai nak rak NAK BAJU tu.. siap nk tukar trus if dah bli.. tp last2 melopong je.. MAHAL-gak-la!! ayo.. kasi jual murah2 sudey~ sikit pon x nak kurang!! grrrrr... cian jiea & linda~~ aku sonok je tgk gelagat dorg runsing2 nak bli ke x~~ hehehehee...


dalam surau sempat lg dok bergamba~~ ayoyo.. penting o0o0.. gamba tiket & posing dgn tiket.. muahahaha.. then makan! lapa.. eh, the right word is kebuloor.. gile lapa.. tp makan x abes gak.. hahahaha~~ yeye.. aku takut kenyang sgt pastu telelap mase tgk game~ *apekah??* hehehe.. maaf, makan mmg ubat tidur aku dari dulu lg~~


then2~~ trus menapak g stadium.. ramai sgt dah org mase tuh.. dah la free seating.. mmg dok kat bumbung la gayenye.. hahaha~~ turn out dapat last row.. kejadah?? tp cam sgt stretegik la.. then2 de plak seat kosong kat lane depan.. hm.. depan row last tu je.. meaning kat second last row la.. hahaha~~ tp pon best gak!! nice view.. lalalla~~


hm.. overall game cam hambar.. maksud aku, team Malaysia la.. aku tau sgt2 dorg pon nak menag, tp if tgk cara dorg main.. hm.. korg pon tgk kan.. so x payah la aku nk bg eksplenasi pasal game ritu.. but2.. mmg nampak sgt China sgt menunjukkan semangat juang tok menag yg sgt super duper~ well, that's from my point of view la.. lg2 bile berpeluang tgk sendiri depan mata.. * not to forget part 6 pac Lin Dan tuh* owh ye.. mata rumet ku sgt besinar2 & mood die sgt2 la bebunga riang 4 musim.. hahahaha~~


worse part pasal g tgk sendiri kat stadium adelah, nak kuar dari parking lot~ siyes gile jem!! mmg statik. mmg x bergerak. wuuuut?? wuuuuut?? have to wait almost 30 mins.. tu pon guna jalan lain.. gile.. kna tawaf kompleks sukan negara tu baru dapat masuk main road.. astaga.. teringat dulu2.. if ade je game yg buat kat stadium tuh, mmg aku & family x leh nak kuar~ jalan penuh kete.. gile tensen!! lg2 bile match bola.. sampai kol 2-3 pagi kot dorg dok memekak-wat-noice-induce-hearing-lost kat stadium tuh.. kalu bising tu x sampai kat umah aku x pe gak.. ni jelas sgt kebisingan melampau tuh!! grrrr.. tp tu dulu la... ^^V


p/s: i miss no 11, tingkat 3 SSBJ~~ & all the penghuni's~~

2 comments:

Tuan pnye kete said...

yeah, name ak disebut dlm post kali ni... ske2...

luckyme_june13 said...

hahahaha~~
tuan punye kete name FARIS! die dh ade awek~~
hahahaha...