12.4.10

# wut der la #

assalamualaikum...

Current mood : separa hepi + super duper extreme geram!!

Causes : EXAM EOP SURGERY CANCEL!!

Pathophysiology :
A-chan tersayang terlupe nak terkomfomkan btol2 kat department bahawa kami (MS yg dah nak tamat surgical posting ) ada EPO hari ini
|
|
VMS yg dah nak tamat surgical posting berkobar2 pergi exam hall seiringan dgn MS yg dah nak tamat Paeds & Sakai (psychiatry)
|
|
V
Pintu exam hall di open tok semua. Menderu2 MS yg dah nak tamat posting masing2 masuk
|
|
V
psychy + paeds nye barisan meja ada tersusun indah. Surgery kat mane??|
|
V
Kerani jaga exam, SUGERY exam khamis..

Investigation : x payah investigate!! nodus for causes MIA..

Complication :
  • some MS patah hati sbb plan lari menyimpang jauh dari landasan
  • surgery MS have to read more as more time "given" before real exam
  • banyak hati2 bengkak.. acute sudden onset trauma to the hati..
  • some truely happy bcos God give them more time to RILEX.. wut2??
  • go back & qada' sleep..
Management : exam on Thursday = kompom!
Best Quote
" hati saya nak terkeluar dah "
- Ben -
(tapi aku x tau die refer kat x jd exam atau marah sgt2.. muke die hepi je td.. hepi sesangat)




actually, if de soalan macam write short notes for Acute Urinary Retention.. contoh je.. cam nie la skema jawapan aku.. hebat?? study last minit cam ni la outcome nye.. tp2.. EOP nie x de short notes... hm..

~ harap ini x menjadi kontrovesi. haha... ~

2 comments:

fhmn111 said...

hahahahahaahahaahahahhahahahah...gelak2...

luckyme_june13 said...

suke nye ko!!
grrrrrrrr...