9.4.10

# APRIL dah?? #

assalamualaikum...


wah.. ini dinamakan gile!! sebab ape?? ni entry yg PERTAMA untuk bulan APRIL.. owh.. general surgery mmg busy.. =_=' dari terbit matahari hingga bulan dh take over aku stil tecongok lg either kat ward, kelas atau OT.. lagi2 kalu dh masuk OT, mmg bertapa trus dalam tuh.. so BEWARE kepada si pemalas2 yg masih wujud!! anda berani nak posting SURGERY?? lagi2 besama ALI-CHAN hahaha... *tiru panggilan manja Winy buat 'cekgu' tersayang.. tu blom masuk mamat korea tu..* bahahaha~~ ^^V peace winy.. ko tgh pikir nak sula aku kan?? kan?? hahaha...


ok stop gelak!! isnin written paper.. wednesday long case.. -_-" owh end posting dah.. tp bud*h lg nie.. hm~~ management uro.. management general surgery.. x_x




result the true final year MBBS dh kuar!!! gile.. makin ramai la doktor2 buah tangan UM nie.. aku turut same cuak tunggu result.. aku pon tekena gak tempias x lalu makan, x de mood nak senyum senior2 ku itu.. katenye kan, rmai yg hebat2 pon sangkut.. tp ramai yg dulu slalu sangkut x sangkut.. sangkut bukan bermakne kna repeat, tp viva & supplement.. ok.. emosi x stabil sbb rase byk x study lg!! jap lg nak g menghambakan diri kat ward.. de klas.. extra klass tok org2 yg rajin cam aku ni.. *pegi sbb rase diri ini bud*h sbenanye* kamu!! jgn gune entry ni nk ckp org rajin.. ni kind of terpaksa-rajin-demi-mase-depan-yg-gemilang la sgt~~ hahaha..
ok2..

pas klas aku post baru.. pasal MPIS II and sgala macam story yg separa basi.. dh 9 APRIL kot~~ eh2.. 9 ribulan?!?! -_-" baru realise.. x pe!! malam nie k~~ lalala...



ni case samery aku.. baru je siap pagi ni.. specials thanx dedicated to Dzulhelmi, Winy-K *hahaha* and Hadi Busok..

hadiah korg = pahala..






2 comments:

Anonymous said...

aku rs dsebabkn ko la aku asyik tserempak ngn si mamat k-entut tu tau x? huh! sula2!

luckyme_june13 said...

kot..

tp jodoh ko dgn die 'k' mmg kuat!!
kukuh~~

bhaaaha..