29.10.09

:: tepisah, tp kejap je ::

aku punye blog, aku punye suke.. aku suke nak post pasal si dia sekarang.. kami temporary dipisahkan oleh Federal highway dan semua highway2 yang menghala ke Klang.. ade ape dengan jarak?? tak ade ape pon!! asalkan dekat di hati.. aisey.. aku tak kire.. aku nak cakap jugak.. aku sayang si dia ini.. nak cakap lebey nanti de yang jelek.. tapi, iye.. aku sayang si dia ini.. ^__^


MOHAMAD DZULHELMI MAD NORIZAN


p/s: lusm..

11 comments:

fhmn111 said...

hehehe...aku pun sayang die gak....sebagai KAWAN..hahahahaha....jgn marah jash...hahaha

luckyme_june13 said...

eh, x marah pon..
aku sdiamaklum.. rmai org syg si dia ni....
aku x kesah..
sbb die syg aku lebih..
*die pon syg ko jgk..x caye tnye la die*

norfaridahanum said...

akak!!!
sy nak lebeyh jugak =p
tlg bagi2 semangat kat dia ek.

ekay said...

siapakah ini2???? iya..aku buat2 tanye...=p

luckyme_june13 said...

erk......
hai anum..ok same2 lebey ok..

ekay: ades..x nak jawap blh?? ale..pham2 sendri sudey~~~

fhmn111 said...

haha..jas n anum...korunk baru bertegur ke ape..hahaha..anum:slalu dengar citer kamu dari along kamu n jash...hahahaha...

luckyme_june13 said...

farah.........diam ko!!!
*aku tau sbb dzul bg tau*

Dzul Helmi said...

huhu....
abs r
entry ni mnimbulkan kntrovrsi
korg ni xtgk melodi ke
'kurgkn kntrovrsi,tgktkn prstasi'

luckyme_june13 said...

x kontrovrsi lgsg ok..
melodi jgk nk di jadikan contoh...

baik~~~

Anne said...

akhirnya~~
letak jugak gambar kekasih hati
wewitt wewitt
patu nak lusm2 lg eyh
love u so much sudeyhh :p
hahahha

luckyme_june13 said...

ades.......
ze..ko nikan...
ades~~~~~~~~~~~~~~
*hahahaha... wink2*