20.6.10

^^ V Selamat Hari Bapa, Ayah juga Mak..

Assalamualaikum..


Sebenarnye, x nak pun post pasal ni.. tp ni semua gara2 Zurah!! *hm.. sedey bila baca.. arwah ayah aku pon kencing manis gak..*


X nak la cerita panjang2.. cerita duka wat hati sedih aje kan..

Arwah ayah pergi 3 tahun 4 bulan 10 hari yg lalu.. lame?? tah.. rasa cam baru semalam je dok berulang-alik dari UM ke Hospital Kajang.. mak x bg ponteng kelas.. kelas wajib pegi.. pas abes klas baru blh dtg.. dtg pon x blh nak borak2 ke ape sbb arwah dah dlm ICU.. terbaring je.. mmg sebijik la cam pesakit2 yg kat ICU PPUM ni.. pnuh dgn segala salur2 & wayar2.. juga syringe besar gedabak yg berisi insulin a.k.a sliding scale * dulu x tau pun menda ni ape.. cetek ilmu sungguh * tido sana pun ade.. kat pondok dala m hospital sbelah ICU tu.. walaupun dah bergelar medical student mase tu, tp aku belajar semua pasal basic2 things yg sgt2 penting *skang baru realize smua tu* dan mase tu masih hijau lg.. byk x paham.. so mmg x dapat nak aplikasi kan ape yg aku blajar smua.. b-duh tol kan..

DKA secondary to septicaemia..

*seperenggan cukupla kan..*


:'(


Kita hanya ada seorang manuasia yg bergelar Ayah Kandung.. ayah angkat, ayah tiri mahupun ayah mertua mungkin byk*tp ayah mertua aku sorg je!!!* hargailah mereka sebaiknya.. if hilang surely x kan berganti.. sungguh! aku x tipu !!


Tuhan tunjukkan padanya tentang apa yg aku fikirkan.. aku sayang dia~~



- <3 -

4 comments:

bilik sebelah said...

='(

luckyme_june13 said...

bilik sbelah?? jiea x balik lg~~
sape-kah??
ke bilik sebelah sebelah sebelah sebelah???

fhmn111 said...

samela kite..cuma tukar jantina je..hehe...btol2, semua pasal zurah!!!hehe

luckyme_june13 said...

zurah nak kena gigit ni~~

hahaha..
gigit2!!