21.3.10

+ owh....CUTI weekend +

salam..

^______^

selamat sampai dah kat UM yg techenta.. 2 hari kat umah mmg x akan pernah cukop~~ nak balik lame2 sikit.. bilik dah baru.. not actually baru, but mak bagi katil baru die kat aku.. queen size! eh2.. king kot.. hehehe.. * ritu aku de komplen sakit badan tido kat tilam lame.. skali amik.. dapat yg baru trus..* dh tu mak tido mane?? owh.. mak tido dgn Ateh.. lebih selamat.. tido bilik asing2 pon wat pe kan.. buat betambah bil letrik je.. hehe..

owh ye.. ritu cabut gg bongsu.. actually x perlu pon nak bg tau kan.. tp the best part -> aku dapat MC 3 hari.. minor operation tau.. bukan cabut gg cikai2 gune playa tuh.. hahaha.. wat hari selasa.. *hm.. kalu la tau dapat MC 3 hari, bek aku wat appoinment tu hari Rabu, alang2 blh balik umah trus sampai Ahad* owh.. heaven.. *Fuad, biar la aku x leh tinggi lagi.. x kesah pon.. dh cukup tinggi dh ni ye...* ^^V

so.. cuti 3 hari.. aku masih tetap gagahkan diri g ward.. hebat!! tapi... skali je la.. itu pon malam.. kelas di siang hari mmg x pegi la.. selasa aku miss video presentation.. rabu mmg hari free sedunia.. khamis?? hehehe.. aku de MC ok.. ape?? ingat faris je leh wat cam nie?? aku pon blh.. *hm.. x patut pon ikut prangai faris yg satu nie.. burok!!* hahahaha.. hi faris~~ g seoul jom!! hahahaha...^^V

aktiviti mase lapang aku sgt2 berfaedah ok.. bukan mcm org post-op yg tipikal.. 'bed rest'.. nope~~ ^^V aku g jejalan!! despite gg yg sakit ini.. hm..ok2.. x de la sakit mane.. Doktor bg pain killer.. just susah nak mengunyah je la.. lain2 no hal~~ bape kali lunch tah dok telan bubur McD.. hm.. x nak makan bubur tu dh!! cukop dahhhhhhh... hehehe... mari2 tgk ape org sakit gg buat mase hari2 MC die..


men boling kat MID!! actually ni pre-op.. maksudnye, blom cabut gg lagi.. saje je nak upload sbb nak highlight pin + boling ball yg glow tuh.. nampak x??? weee... ^^V
*owh, aku no 2 malam tuh!! patut JOHAN tp.. hm..*


Makan!! kan dah kate ade pain killer.. sempena besday Hadi.. yeah!! Hadi juge sudah berUMUR.. hahahaha... menjamu selera kat SEOUL.. *again!!* x makan byk pon.. tp agak2 berbaloi la dg rm24 tuh.. ha!! gamba nie sgt special.. sile zoooom Hadi.. die tahan nafas tuh!!! hahahaha... Hadi KANTOI~~ we know la.. ^^V


Sempat g tgk hot air balloon~~ best!! tp x byk belon mcm hari2 kemudiannye.. sgt jeles dgn mereka2 yg mengupload gamba kat fb berlatar-belakang-kan-belon-yg-x-de-mase-aku-dtg ayo.. sgt jeles!! belon yg plg aku suke!! belon panas UP!! kan2??? owh ye.. kalau perhatikan gambar ni betol2, mungkin nampak pp kanan aku yg bengkak itu.. weee... ^^V


hehehe.. Mak dtg!! best woooooooooo!! kami g I-CITY lagi.. wah!!! *hm..gamba mase g dgn kwn2 pon x upload lg~~ x blh upload selagi x jejakkn kaki dgn minah2-jiran-terdekat-tersayangku-sekalian itu.. tah bile dpt g dgn dorg.. so, selagi x pegi, selagi tu la x leh ltak gamba pokok berlampu2* tp gamba di atas ni boleh.. sbb g dgn mak!! wee... entry lpas nie aku masuk kan gamba I-CITY bersama family.. *eager gile ni!! tp td baru realize gamba masih berada dalam kamera kat Shah Alam + Klang.. ades..*


CANTIK x???? gile comel!! ini beg isi buku log surgery!! weeee... ^^V beg baru.. mak buat!! mlm g wad nak pkai la.. x nak tunggu esok.. hahaha.. x nampak sgt kecomellan yg sebenar.. gune kamera fon.. sooo x menyerlah!! ika pon ade 1!! same.. tp benang putih.. if ika x prasan, ni org bg tau.. hehehe.. aku de lg 1.. belang2.. tu tunggu posting lain baru gune.. beg sbelum nie, bunga ros yg aku cilok dari Atah tlah selamat kembali kat tuan nye.. timekasih ye bg pinjam.. hahahaha.. hm.. ade ke yg bekenan?? kalu nak bg tau la.. 10 hengget je pon.. mak aku buat ye.. bukan aku.. so, garenti paling best pnye!! yeay!! x sabar nak show-off beg baru kat semua.. esok tebal la kot telinga dgn pujian2.. tp puji beg la kan.. hahahaha...


owh ye!! kawan2.. mak aku ckp die x nak amik tempah baju raya.. jadi, sgt2 sory.. mak nak concentrate baju kitorg.. x nak jd mcm last year pnye baju.. bli siap.. kat TESCO.. jadi, bile bli siap, jgn la tekejut kalu same je dgn org2 sekitar.. silap2 same plak dgn jiran sebelah.. soooo kesian kat kitorg.. selameni baju EXCLUSIVE ye.. mak buat/jahit sendiri!! so kebarangkalian nak same dgn org lain mmg tipis.. if ade pun aku x kesah.. sbb ni MAK AKU BUAT TOK AKU.. hahaha... *gile! cam mak org lain x jahitkn baju kurung tok anak sendiri je* emo.. sbb baju raye siap bli kat TESCO aku same cam sorg junior kat sini.. eeeeeeeeeeeeeeeeeeergh!! ko pi antar baju tu balik blh?? taun depan baru blh pkai!! itu pon kalu aku dh x de kat sini!! ok!! ^^V




p/s: harini start tinggal sorg.. Jiea pergi Banting.. sebulan.. dh la tempat x best!! nak pegi gak ke jiea?? hahahahahaha~~~ ok.. bulan 11 turn org tinggalkn jiea lak!! tp kt dh bilik sorg2 kan.. weeeeeeeeee ^^V

2 comments:

MC hunter said...

eh, dh 2 kali ak bc. Kali ke-3 br ak perasan name ak ade disebut.. Cis ko jash.. Cuti itu adalah sah di sisi Doc. Bkan sain sndiri.. huhu

luckyme_june13 said...

kali ke 3 baru pasan??
gile~~

hahaha..
sape lak sain seniri??
doc yg sain okeyyyyyyyyyyyy...
:)