2.11.09

= pulang sudah =

aiyaiyai~~ kembali solo.. aga kembali ke klang sudah.. baru td terima msg, beliau telah selamat sampai.. rutin harian kembali haru.. harukah?? sorg.. x best.. ok2.. x sorg.. rmai je lg kawan di sisi.. hehe~~ skang nk tukar mood..

BENGANG!!


adeh.. benci la tahap yg teramat dgn sorg manusia nie.. sepatutnye die present case harini tp dari pagi batang idung pon x nampak.. siyes, x tau pe reason die kali nie.. muak dah dgn reason2 sbelum nie.. demam~~ padahal, siap blh kuar lepak2.. *siyes nk menC....... eh..x nk la* aku x tau la nak classify die nie dalam group pemalas mane.. mmg pemalas tahap x x de sape tau nk describe!! kalu pmalas je x pe la gak.. eh, x blh2!! dah final year.. brani nak malas?? tolong la insaf.. kawan2 kite yang paling malas yang terpaksa balik klang tu pon jauh lebey rajin dari ko!!!(tp dorg semua rajin gile.... syg korg semua...) aku tensen gile dgn die!! buat busuk group je.. sory la ye.. aku tau ko tau aku x suke ko..tp ko kan mmg muke x de nafsu, x amik kesah langsungkan dengan ketidak sukaan org di sekitar ko.. aku x tau bile ko nak insaf.. sedar la diri tu skit ye.. kalu nak susahkan diri sendiri, sungguh aku x heran.. tp tolong jgn susahkan org lain.. huh!! aku tau ko tetap x kan amik peduli ini semua.. ko mmg ko.. tahpahape!!! *aku mmg marah gile nie* if btol2 x nak stady, blah r!!!! *see, aku mmg marah* FULLSTOP!!


cool~~~ hari ini mahu stady besungguh2!! hahaha... yoyo je.. x pe kan.. ini azam tok hari ini.. dan kepada org yang berkenaan.. tahu rasa hati manusia x sama.. lain org lain rasa hatinya.. tp kalu ade rasa share2 la.. if mahu perap buat pekasam, tepulang.. itu hak kamu.. tp sharing is caring bukan??



p/s: hati berasa sesuatu yg best mungkin akan berlaku.. apekah??


2 comments:

fhmn111 said...

hehe..cam tau je sape die..sabar jash...

luckyme_june13 said...

mestila ko mengenalinye.....
die pon pnah busukkan kt dulu..
cume skang ko dh x rase busuk tu...

ahhhhhhhhh!!die mmg busok!!